Teraz jest Śr 08 września 2010 1:29

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Antek - nowy filmik na naszej stronie
PostNapisane: Pt 14 lipca 2006 8:52 
najczęściej zawieszany
najczęściej zawieszany
Filmik nakrecony i zmontowany przez fana naszego klubu Adama "Huntera" Sieradzkiego przedstawiający lot widokowy AN-2 nad Olsztynem.

filmik czeka juz na Was w "pobieralni" ;)

Tytuł:
PostNapisane: Pt 14 lipca 2006 13:16 
ptak typu kiwi
ptak typu kiwi
Witam!
Ogromnie cieszę się i sprawia mi to dużą satysfakcję, że film mojej produkcji trafił na stronę AWM, odwiedzaną przez tyle osób. Niewątpliwie jest to dla mnie duży sukces filmowy. :-D Osobiście interesuję się lotnictwem (zarówno IIWŚ, jak i wspólczesnym) oraz... montażem, w związku z czym razem z kumplem postanowilismy nakrecic kilka filmow lotniczych. AN-2 'Antek' kręcony był podczas II Rotariańskiej Majówki Lotniczej. Tyle ode mnie, pragne wspomniec jeszcze, że bardzo prawdopodobne, że powstaną kolejne filmy 8) i jeżeli będziecie zainteresowani to chętnie je udostępnie. Póki co czekam na komentarze odnośnie An-2 'Antek'. :)
Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: Pt 14 lipca 2006 14:50 
AVIATOR - członek
AVIATOR - członek
mi sie film podoba :) moze jak tak sie interesujesz to warto nakrecic jeszcze pare filmow ??? moze nie tyle co o samolotach ale np. jak bedzie jakas dobra pogoda skoki, loty itp to pokrecic troche tego i tamtego zmontowac i pokazac to jako "typowy dzien AWM " ?? :P:P

Utwórz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Strefa czasowa: UTC + 1